Els lectors i les lectores de Levante-EMV podran estar millor informats gràcies a la nova ‘newsletter’ amb les deu notícies més destacades del dia. Aquest nou butlletí, gratuït i disponible per a tots els lectors, complementa altres serveis com el resum de notícies de la jornada que, cada matí, reben en el correu electrònic els subscriptors del diari, les alertes de Telegram amb l’última hora o les notificacions d’escriptori.

Aquest butlletí informatiu recollirà les principals notícies de la jornada, tant d’àmbit local, com comarcal, nacional i internacional. Amb aquesta nova oferta informativa, Levante-EMV manté la seua aposta pel valencià i per la proximitat amb els lectors.

Com subscriure’t al nou butlletí

Per a rebre diàriament la nova ‘newsletter’, has d’estar registrat com a usuari del web. El procés és molt senzill. Per a fer-ho, pots fer clic ací. Només necessitarem algunes dades personals com el correu electrònic en el qual rebràs el butlletí.

Una vegada hages completat el registre, has de fer clic ací. En l’enllaç trobaràs els diferents butlletins informatius que aquest diari ofereix als lectors.

Una vegada dins, podràs seleccionar totes les ‘newsletters’ que consideres. En aquest cas, les deu notícies més destacades del dia la trobaràs com a primera opció.

Hauràs de seleccionar aquest butlletí i, aleshores, apareixerà un símbol de vist en verd. Després, per a completar el procés, només hauràs de fer clic en el botó blau “Continuar”.

Newsletter 'Notícies del dia'.

Quan rebràs el butlletí

Cada vesprada, a les 20 hores, t’enviarem un correu electrònic amb les notícies més rellevants de la jornada.

Més informació en el teu mòbil

Recorda que, a més de les ‘newsletters’, pots rebre la informació d’última hora a través de diferents canals. La manera més ràpida de conéixer la informació urgent és amb les alertes de Telegram que ja reben milers de valencians cada dia.

A més, pots seguir-nos en les nostres xarxes socials, en funció de quina utilitzes més: pots informar-te en Twitter, Facebook i Instagram.