Enguany tampoc podrà ser. La localitat de Serra no celebrarà este estiu les seues festes patronals. Així s’ha decidit entre els col·lectius festers i l’Ajuntament de Serra en varies reunions que s’han celebrat durant les darreres setmanes.

La decisió s’ha pres per consens entre clavaris i clavariesses de Sant Josep, Mare de Déu dels Àngels, Sant Roc, penyes taurines, parròquia i Ajuntament davant la impossibilitat de celebrar tots els actes amb normalitat. D’esta manera, s’haurà d’esperar fins el proper estiu per poder celebrar les tradiconals festes patronals.

“Caldrà fer un esforç més perquè l’any que ve totes i tots puguem celebrar-les com toca” manifesta l’alcaldessa, Alica Tusón. “Sí que tindrem una programació lúdic cultural intensa amb totes les mesures de seguretat igual que vam fer l’any passat”, diu l’alcaldessa. De la mateixa manera, els col·lectius festers no descarten programar alguna activitat que complisca amb la normativa covid19.

Les festes patronals en honor a Sant Josep i la Mare de Déu es celebren durant els últims dies de juliol i primers d’agost. Després arriba el torn de la festa de Sant Roc, que va ser declarada festa d’Interés Turístic Provincial l’any passat. Els actes taurins tanquen la programació a les acaballes del mes d’agost.