L'Institut d'Estudis Comarcals del Camp de Túria, IDECO, inicia una nova etapa amb la renovació de la seua junta directiva. Un nou equip format per: Xelo Tomás (presidenta), Carmen Feltrer (vicepresidenta), Amparo Castillo (secretaria), Carles Asensi (vicesecretari), Pascual Esteve (tresorer), i Alexandre Navarro, Carme Cardona, Imma Riera, Carme Ripoll i Joan Vicent Candel (vocals).

La nova directiva pren el relleu amb la voluntat de donar continuïtat als projectes que ja es van iniciar en l’anterior legislatura i iniciar-ne de nous. Així l'IDECO continuarà fent comarca, mitjançant el desenvolupament d'activitats, des de les mirades de la història, el medi ambient i l'educació; però també des d’un vessant de preservació del patrimoni, el foment del turisme, la igualtat i la sostenibilitat.

La comarca del Camp de Túria, la nostra comarca, necessita ser coneguda i reconeguda; per això, engegarem noves iniciatives que fan valdre el nostre patrimoni com a font de riquesa en un territori sostenible; iniciatives que donen a conéixer els nostres pobles, els nostres costums i la nostra història.

Poble a poble, anirem vertebrant el territori des de la visibilització de la riquesa cultural i patrimonial que posseïm, de què fem i què som. Un objectiu ambiciós al mateix temps que encoratjador. Una tasca en la qual l'IDECO anima a participar la gent que viu al Camp de Túria. Perquè la comarca som totes i tots, i entre totes i tots, l'hem de descobrir, estimar i fer valdre.