L´alcalde de la Granja de la Costera, Carlos Garrido, i el de la localitat veïna de Rotglà i Corberà, Amador Climent, es reuniren amb el diputat de Carreteres Pablo Seguí per tal de tractar diferents assumptes de rellevància que afecten als dos municipis.

En primer lloc, es va proposar al diputat, el reasfaltat i senyalitzatcio del camí de Sorió el més aviat possible degut al mal estat en que es troba actualment la carretera. En segon lloc, s´ha proposat que la Xarxa de Carreteres de la Diputació assumisca les competències del camí de Sorió, utilitzat a diari per molts veïns de localitats com la Granja de la Costera, Rotglà i Corberà, Torrella, Llanera o Cerdà, entre altres, per tal d´accedir a la ciutat de Xàtiva, ja que segons ha explicat el primer edil de la Granja de la Costera "des de l´Ajuntament no disposem dels recursos necessaris per al manteniment d´aquest vial". Propostes que han sigut ben rebudes per part del diputat, Pablo Seguí.

En aquest sentit Garrido ha explicat que "actualment suposa una prioritat reasfaltar aquest camí per tal de garantir la seguretat dels usuaris". A més, ha afegit que "aquesta actuació és una ferma reivindicació per part dels veïns de la zona i de manera especial per els de La Granja de la Costera, ja que és una carretera molt utilitzada al tractar-se d´una eixida natural per anar a Xàtiva". Pel que fa als terminis ha comentat que "tal i com ens ha traslladat el diputat de Carreteres l´actuació podria estar executada abans de que finalitze l´any".

En altre ordre de coses, els dos alcaldes han aprofitat aquest encontre per interessar-se per l´estat del projecte de construcció d´un carril ciclo-peatonal que connecte les poblacions de la Granja de la Costera i Rotglà i Corberà. Segons han apuntat els primers edils, "hem rebut el compromís de la Diputació de que s´està estudiant el traçat del carril entre les dues localitats".

Finalment, tant Garrido com Climent han valorat de manera molt positiva aquest encontre amb el diputat de Carreteres i esperen que els dos projecte puguen ser una realitat promte.