El trinquet del Genovés gaudirà hui de quatre partides de màxim nivell de l'Individual de Raspall Bankia d'elit femení, a partir de les 17 hores. Estaran presents huit de les millors jugadores en una jornada que començarà amb l'enfrontament entre Nerea del CPV Bicorb i Myriam de l'Alqueria d'Asnar. A les 17:45 jugaran Natalia del CPV Bicorp contra Anabel, del CPV Borbotó; mentre que a les 18:30 Erika (CPV l'Alqueria d'Asnar) es medirà amb Noelia (CPV Beniparrell). La segona jornada de l'Individual femení conclourà amb el duel de Fanni, del CPV Beniarbeig, front a Aida, del CPV Borbotó, a les 19:15.

Les guanyadores d'aquesta segona jornada jugaran la fase final en el trinquet d'Alcàsser, a partir del 4 de juliol, on es creuaran amb Victòria del CPV Bicorb, Ana Puertes del CPV Beniparrell, Amparo del CPV Borbotó i Mar del CPV Bicorb. Les semifinals es jugaran el dimecres 11 de juliol, mentre que les finals tindran lloc el diumenge 22 de juliol, també a Alcàsser.

Després de l'Individual femení, el trinquet del Genovés acollirà també hui les semifinals de l'Individual sub-16 de tecnificació i escala i corda. La primera semifinal es jugava ahir a Pedreguer i el Genovés és hui seu de la segona semifinal, a les 20 hores, amb la partida que enfrontarà a Alex del CPV Petrer i Raúl del CPV Ondara.

Raspall a la Llosa i Castelló

Per altra banda, al trinquet de la Llosa de Ranes es jugaran hui dos partides, a partir de les 17 hores. Primer Jordi i Momparler contra Franc i Terrades; i després Moncho i Ricardet contra Punxa i Lorja. Demà a Castelló de Rugat també hi haurà dos partides a les 17 hores, una de joves i la segona amb Pablo i Miravalles contra Badenes i Nestor. El raspall tornarà dissabte a la Llosa a partir de les 16:15 amb tres enfrontaments: un de xiquets, el segon de joves i l'últim entre Mario i Lorja contra Vercher i Roberto.