04 de julio de 2018
04.07.2018

Ontinyent incorpora 28 joves estudiants de la Dipu et Beca

Els beneficiaris estaran en pràctiques entre l'1 de juliol i el 31 d'agost per reforçar diferents departaments del consistori ontinyentí

03.07.2018 | 23:01
Els nous becaris, divendres amb els regidors Peris, Borrell, Cuesta, Gandia i Ushiña en la nova plaça de Sant Carles, al costat de l´escola d´adults.

El passat divendres l'Ajuntament d'Ontinyent donava la benvinguda, amb un acte a la nova plaça de Sant Carles, als 28 estudiants que realitzaran pràctiques formatives al consistori dins del programa La Dipu et Beca. El regidor d'Educació, Óscar Borrell, a qui acompanyaven diversos membres de la corporació, va donar la benvinguda i va animar tots a «aprofitar aquesta oportunitat amb la qual molts tindran la seua primera experiència dins del món laboral», va explicar el regidor. Dels 28 becaris destinats al consistori ontinyentí, cinc es dedicaran a funcions administratives; cinc per a Benestar Social; altres cinc per al departament d'Esports; quatre per a Joventut, Escola d'Estiu i Animació Lectora al Poliesportiu; quatre per a Biblioteca i el Museu Maova; tres per a Turisme; un per a Videoteca i dos per al departament d'Informàtica. Cada estudiant comptarà amb un tutor o tutora que els guiarà durant les pràctiques, van explicar ahir. Aquesta beca tindrà una duració de dos mesos, des de l'1 de juliol al 31 d'agost, amb una remuneració de 500 euros bruts mensuals, contemplant el respectius contractes la preceptiva cotització a la Seguretat Social.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook