La Regidoria de Joventut i el Consell de la Joventut de Xàtiva enceten la nova programació per als mesos d'estiu del 2018. L'horari durant el període del 9 de juliol al 9 de setembre, serà de dilluns a dissabte, de 10 a 13 hores i els dimecres de 18 a 21 hores. Així i tot, la Casa de la Joventut obrirà per oferir les sales d'estudis de 8 a 15 hores de dilluns a divendres i dissabtes de 9 a 14 hores.

D'aquesta nova programació cal destacar els tallers gratuïts com ara els de perruqueria, cuina, ràdio, reciclatge de palets, papiroflèxia o agendes. A més de les diverses activitats d'oci, informació i participació per a joves, cal destacar la Setmana de la Joventut que tindrà lloc del 4 a l'11 d'agost, on hi haurà una programació especial.

Respecte a les activitats programades trobem des d'una quedada per a Armys, fins una escalada i una activitat a l' escape room de Xàtiva. A més, trobem una exposició sobre l'orgull LGTBI i una altra titulada «Som Joventut» a la Casa de la Joventut, un viatge amb activitats nàutiques i diferents concursos. Cal dir que totes aquestes activitats, juntament amb altres es troben adeçades prioritàriament als joves entre 12 i 30 anys.