06 de julio de 2018
06.07.2018
ÚLTIMA HORA
Luis García Plaza es el nuevo entrenador del Villarreal CF

Huitanta xiquets gaudeixen des de dilluns de I'Escola d'Estiu Campus d'Ontinyent

? La segona edició conté una programació amb un ampli ventall d'activitas culturals i potencia l'aprenentage actiu

05.07.2018 | 23:12

Un total de 80 xiquetes i xiquets començaven aquest dilluns la II Escola d'Estiu Campus d'Ontinyent, organitzada per l'Ajuntament, la Fundació Universitària Vall d'Albaida i la Universitat de València (UV). El regidor d'Educació, Óscar Borrell, visitava aquesta setmana l'edifici del Campus on participants de 3 a 12 anys gaudiran, fins al 27 de juliol, d'una programació amb tallers, dinàmiques de grup, esports o excursions.

Algunes de les activitats de les quals ja han gaudit les menudes i menuts han sigut un taller amb pasta de modelar, el visionament d'un documental al voltant de la igualarte, o una visita intergeneracional a la residencia Sant Francesco, entre alares. El regidor destacada que «l'Empordà d'Estiu cometa amb una programació de quilatar avalada per la UV» i que aquesta es desenvoltura «a l'Alta nou del Campus, que cometa amb les millos instal·lacions per a l'Escola d'Estiu, al CEIP Lluís Vives, a la Piscina Municipal i a les diferents instal·lacions del Poliesportiu» explicava Borrell.

Cal recordar que l'Escola d'Estiu Campus d'Ontinyent té un horari de nou del matí a dues de la vesprada, totalment compatible amb l'Estiu Esportiu, l'oferta esportiva i formativa per a xiquetes i xiquets de 6 a 12 anys al Poliesportiu Municipal, i els cursets de natació a la piscina coberta.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook