El Palau de la Vila d'Ontinyent torna a ser escenari musical aquest estiu de 12 actuacions gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament d'Ontinyent i Cafè Palau. D'una banda, des del passat dijous i fins al 16 d'agost la cafeteria del Palau acull la Nit Acústica al Palau, un cicle de concerts que compta en aquesta ocasió amb huit actuacions en eixe format. D'altra banda, com a novetat, cada diumenge de juliol se celebrarà al mateix espai una jam session.

Cada dijous, a les 21 hores, actuarà un grup o cantant de la zona. Així el dijous de la setmana passada la formació composada per Rubén Terol i Luis Vila inaugurava la programació. Nit Acústica al Palau continuava dijous amb Cristina Salmerón i Rubén Amanita; Iván Lane tocaran el dia 12; 1978 Project (19 de juliol); Road Acoustic (26 de juliol); Camilo i Mimi (2 d'agost); Suite Rumba (9 d'agost); i Xamfaina (16 d'agost). Quant a les jam session de diumenge, aquestes seran a partir de les 20.30 hores i se centraran en diversos estils musicals com el reggae, jazz, bossa nova, funk, soul o blues.

Cal recordar que al plec de condicions per a la concessió del servei de cafeteria del Palau s'incloïa l'organització d'activitats com aquestes per a dinamitzar l'espai i aprofitar totes les possibilitats de l'inmoble. La cafeteria del Palau està ubicada a l'espai comprés entre la rampa de la planta baixa i l'ascensor, i compta amb una terrassa de 55 metres amb vistes al riu.