12 de septiembre de 2018
12.09.2018

Les festes de Sant Antoni Abat de Canals ja són d'Interés Turístic Nacional

12.09.2018 | 01:09
Imatge d´arxiu del muntatge de la Foguera de Canals.

Després d'un treball intens des de la regidoria de Fira i Festes de l'Ajuntament de Canals, la Secretaria d'Estat de Turisme ha declarat les festes patronals de Sant Antoni Abat de Canals com a Festes d'Interés Turístic Nacional. La regidora de Fira i Festes, Celia Ibáñez, i l´alcalde de Canals, Ricardo Requena, van presentar en un primer moment la petició al secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer. Després de la valoració positiva de l'àrea autonòmica de turisme, el treball va continuar amb el Ministeri de Turisme, a Madrid.

L'àrea tècnica del departament de turisme de lA'juntament de Canals ha enviat tota la informació requerida a l'Agència Valenciana de Turisme, que ha sigut la responsable de revisar que tota la documentació era correcta per a fer-la arribar al Ministeri de Turisme. Ara, després de tot el treball realitzat, i després de tants anys celebrant la festa canalina, les festes patronals de Sant Antoni Abat de Canals són d'Interés Turístic Nacional.

L'alcalde de Canals, Ricardo Requena, va agraïr ahir «tot el treball realitzat des de la regidoria de Turisme i el seu equip perquè la constància de cada dia ha fet que ara siguem un poble reconegut a nivell nacional amb les nostres festes sense oblidar també l'afegit socieconòmic que aquesta denominació històrica ens pot representar», va insistir. La regidoria Celia Ibáñez, per la seua part, va dona l'enhorabona «al poble de Canals».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook