La Pobla del Duc i Agullent seran les primeres cites del mes d'octubre dins d'Entre Muntanyes, el programa de senderisme impulsat per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida i la Mancomunitat de l'Alcoià-Comtat. Des del departament de Turisme de la mancomunitat de la Vall destaquen la bona acollida que estan tenint aquestes rutes gratuïtes, que van reunir el passat cap de setmana un centenar de participants en Beniatjar i Quatretonda.

El pròxim dissabte, la Pobla del Duc ofereix La ruta de les heretats. Un recorregut que eixirà des de la plaça del Crist de l'Empar i que passarà pel camí de la Font de Minyana, fins a arribar a la Ca Sarrient. Serà una excursió de 7,8 kilòmetres i una hora 40 minuts de duració aproximada, per senders majoritàriament plans.

Recorregut per Agullent

Diumenge, la cita serà a Agullent. Aquesta serà una ruta circular de 10 kilòmetres i dues hores amb 45 minuts de duració. La dificultat d'aquesta excursió serà mitjana. Alguns dels punts d'interés seran la senda dels Enginyers, el barranc de Gripau, la font Jordana o la casa dels caçadors, entre altres. Cal recordar que encara que totes les rutes són gratuïtes serà necessari inscriure's, fins al dijous anterior a la ruta, a través del formulari online o del codi QR inclòs a la cartelleria oficial. A més es pot trobar més informació a la web www.valldalbaida.com.