El pont festiu del 12 al 14 d'octubre és sinònim d'artesania, tradició i música en Bocairent. Aquestos són els tres eixos de la XIII Fira de Comerç, una proposta consolidada en el temps que omplirà un any més els carrers de la localitat de la Vall d'Albaida durant tot un cap de setmana ple d'activitats.

El pregó a càrrec dels alumnes del Col.legi Públic Lluís Vives i la banda jove de l'AUM de Bocairent donarà el tret d'eixida a una programació que inclou una vintena d'actes dirigits a tots els públics al llarg de tres intenses jornades. La Fira s'inaugurarà oficialment demà a les 11 del matí amb un vi d'honor oferit per l'Associació d'Hostaleria i Turisme de Bocairent. Juntament amb el mercat medieval i la tercera Musical Edition, amb música en directe i tapeo, les parades participants romandran obertes fins a les 21 hores. A les 12.30 actuarà el grup musical Lemons, a les 19 h Suite Rumba i a les 23 hores, Supersonics.

El dissabte, la Fira podrà visitarse amb el mateix horari. La SM Vila de Bocairent s'encarregarà de l'ambientació musical a les 12 hores. Posteriorment, els concerts de Sin Rastro (13 hores), Lampedusa (19 hores), Gatico (21 h) i EÑE (24 h) amenitzaran la Fira. A partir de les 18 h, a més, el Grup de Danses Cardaors i Grup de Xirimiters i Tabaleters l'Aljub protagonitzaràn una «dansà» popular itinerant

Diumenge serà l'últim día de la Fira de productes artesanals i del mercat medieval. La cercavila-circ itinerant a càrrec de la companyia Farigola Teatre, a les 11.30 hores, donarà pas, a continuació, a una desfilada infantil de Moros i Cristians que recorrerà el trajecte des de l'Esglèsia fins a la plaça de l'Ajuntament, a les 12.30 h. Els «Cabolos» també faran acte de presència en una cercavila pel recinte de la Fira de Comerç. Les actuacions d'Amanita Suit i Germans Brothers tancaran la programació, junt a un espectacle de foc a mode de cloenda, a les 20 hores. Com a activitats complementàries, hi haura una granja d'oques, consumicions amb tapa gratis en diversos locals i tasts de vins.