Des del passat dia 22 Montesa acull a l'Espai Llotja dedicat a l'art contemporani una exposició de pintures de Llúcia Bosch. Es tracta d'una selecció de llenços de gran tamany, pintats de forma abstracta, amb la tècnica acrílica, i que l'autora ha volgut denominar Bona nova. Segons alguns dels qui glossaren l'obra de l'artista, hauríem d'observar-la com una geografia personal, segons expliquen. Els quadres són mapes que registren estats emocionals a través de la gestualitat, el signe, la textura, la taca i el color, diuen els coneixedors de la seua producció. La mostra arreplega el colorit i la celebració de la vida, i es mantindrà fins a finals del mes de novembre.

Llúcia Bosch Micó és d'Alginet. Graduada en disseny d'interiors per l'Escola d'Arts i Oficis de València, ha realitzat, des de fa anys, nombroses exposicions, que han mostrat el seu treball a localitats com per exemple Alzira, Algemesí, València, Xàbia, Xàtiva o Murcia.

L'alcaldessa de Montesa, Analía Juan, ha declarat mostrar-se molt satisfeta amb la proposta, que a més „afig„, «dóna un paper ben singular a la creació artística protagonitzada per les dones, doncs a banda de Llúcia Bosch, han exposat al nostre espai Xaro Bonilla i Lynda Haldane, i ho faran pròximament Oxana Malysheva i Yoko Koiyo», ha recordat Juan. La mostra es pot visitar en l'horari.

Onze exposicions

La trajectòria de l'Espai Llotja de Montesa va arrancar l'1 de juliol del 2017. Amb aquesta exposició seran onze les realitzades, en un espai recuperat per a l'art contemporani i que, segons declaracions del seu coordinador, Francesc Piera, «és un aparador que s'obri a l'art des de la plaça més emblemàtica de Montesa», explica.