El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, assistirà hui divendres a l'acte inaugural de l'edició del 600 aniversari de la Fira d'Ontinyent, que tindrà lloc aquest cap de setmana „dissabte, diumenge i dilluns„, i el següent, dels dies 23 al 25. Puig serà rebut per l'alcalde, Jorge Rodríguez, per acudir a les set i mitja de la vesprada a la Sala Gomis, espai adjacent al recinte firal i on tindrà lloc un acte que inclourà una introducció històrica, la projecció del documental La coca de Fira; una adaptació de la representació teatral La Fira, una història d'històries, i un reconeixement a les persones i entitats participants al 600 aniversari.

Davant les adverses previsions meteorològiques, la fira de l'automòbil Firauto i el nou espai de la Fira del Comerç, així com els espectacles de carrer previstos per a aquest cap de setmana, es traslladen al segon cap de setmana de Fira. Els sortejos de samarretes, borses d'aniversari de la fira i vals descompte per a les 3.000 degustacions previstes de "coca de Fira" també es traslladaran al segon cap de setmana, mentre que el Dia de la Bici de dilluns se suspèn. En esta primera setmana sí que es podrà gaudir de atraccions mecàniques i llocs de venda disposats al recinte firal, que romandran a la ciutat el proper cap de setmana.

La Fira obri hui amb 40 atracciones mecàniques i uns 250 llocs de venda de tot tipus de productes, segons informa l'ajuntament.