La banda de la Societat Musical de La Llosa de Ranes oferirà hui dissabte el concert en honor a Santa Cecília (19.00 hores en l'Auditori Municipal Mestre Vicent Tortosa). En el concert seran presentats els educands que comencen a tocar un instrument aquest any a l'Escola de Música i els nous músics: Cristian Moreno Gil, Patri Hernández Fayos, Ferran Císcar Huerta, Albert Terol Revert (trompetes); Roser Martí Such, Anna Gallego Benavent, Jose Miguel López Ríos, Alejandro Pitarch Aznar, Paula Argente Romero (saxòfons); Roberto Tortosa Sánchis i Samuel Montell Guitart (percussió), que després d'un periode de treball i preparació entren a formar part de l'agrupació.

La banda, baix la batuta del mestre Rafa Grau Vilar ha preparat per a la primera part: Discursum, Jaibo, Iuventus (del compositor de Benigànim Carlos Pellicer) i Fortaleza, poema Simfònic d'Andrés Álvarez. A la segona part la banda interpretarà diferents peces del compositor de Benissanó Juan-Gonzalo Gómez Deval: el pasdoble Banda Municipal de Badajoz, el poema simfònic Muralles i Balabanián, el Rey. Els músics i el mestre director han realitzat un gran treball en el darrer mes i mig per oferir aquest magnífic concert amb el desig que el públic gaudisca d'una vesprada de bona música, han assenyalat des de la Soceietat Musical de la Llosa.

Per altra banda, l'Agrupació Musical Ontinyent celebra els actes en honor a Santa Cecília també hui dissabte. Pel matí tindrà lloc l'assaig general del concert, i a les 17.15 hores; des del Centre Comercial el Teler i fins l'Església de Sant Josep, és realitzarà el passa carrer dels nous músics. Tot seguit, a les 18:00 hores serà la missa en honor a la patrona en l'església de Sant Josep i en acabar, la banda es desplaçarà cap al teatre Echegaray. El concert (a les 19.30 hores) serà solidàri; la recaptació anirà destinada a Tempo (Asociación Valenciana de Cuidados Paliativos Psicológicos). Entrades, 3 euros.

Presentació a l'Echegaray

Al mateix concert és presentarà als nous músics, que enguany són tretze: Adrià Ferrero, David Andrés i Ferran Egea amb la percussió; Aitana Cerrada i Joana Micó amb la flauta; Andreu Belda, Pau Gramage, Rafel Moral i Oscar Sanchis (trombons); Hugo Revert i Pablo Bernabeu amb la trompeta; Marc Beneyto amb la trompa i Victoria Morales amb el clarinet.