La plaça de la Concepció acull a partir de hui dijous el tradicional Mercat de Reis d'Ontinyent. Enguany comptarà amb més de vint llocs de venda artesans així com diferents activitats d'animació i atraccions infantils. El mercat es desenvolupa al marc de la campanya Ontinyent Il·lusiona i es podrà visitar des de demà fins al proper dissabte (inclòs) en horari de matí de 11 a 14 hores i de vesprada des de les 17 fins a les 22 hores.

Les activitats d'animació complementàries del mercat estaran disponibles els tres dies i inclouran dos dinosaures de quatre metres de llarg amb els quals els més menuts podran fotografiar-se, així com personatges itinerants i atraccions infantils com una nòria de madera ecològica i un inflable.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, animava a la ciutadania i voltants «a vindre estos dies i gaudir d'un mercat molt atractiu, ple d'activitats d'animació i una oferta molt ampla i atractiva de productes. El plantejament „assenyala el regidor„ ha estat fer un mercat artesà i amb productes específics i seleccionats, que no es troben als establiments habituals», manifestava. En el mercat, els veïns d'Ontinyent i els visitants podran trobar tota mena de paradetes amb productes artesans en filferro i ferro així com tendes de bijuteria, aromateràpia, minerals, tallers demostratius de pintura...