Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El joves campions Iván i Salelles II es desafien al trinquet de la Llosa de Ranes

Els joves pilotaris i campions de raspall en les categories sub-23 i sub-18, Ivan i Salelles II protagonitzaran el desafiament de campions que acull el trinquet de la Llosa de Ranes el proper dissabte, 12 de gener. Ivan d'Ontinyent es va proclamar campió individual de raspall sub-23, mentre que Salelles II d'Oliva va ser campió sub-18 de raspall de tecnificació, i tots dos són joves cridats a destacar en la pilota valenciana.

El mateix dissabte del desafiament de campions, el trinquet de la Llosa de Ranes, que gestiona el trinqueter Balduino Company, programarà altres dos partides de raspall, en una vesprada esportiva que començarà a les 16:15 amb el duel entre J. Ramon i Sergi contra Josep i Jordi. Després jugarán Murcianet i Rosen contra Ramon i Marc, i tancant la jornada tindrà lloc el desafiament.

Però la setmana esportiva en el recinte del carrer Jaume I de la localitat de la Costera arranca hui dimarts, amb dos partides de raspall. A les 16:45 tindrà lloc una partida entre joves pilotaris i després Mario i Leandro s'enfrontaran a Ivan i Ibiza. Una atractiva programació, amb el raspall com a protagonista, que portarà nombrosos aficionats a l'esport autòcton valencià al trinquet dirigit per Balduino Company.

Compartir el artículo

stats