Regidors de Gandia, Pinet y Llutxent es van reunir el passat dissabte amb membres del consell del Paratge Natural del Surar, de l'associació cultural El Surar i de'Amics de la Natura de Marxuquera amb l'objectiu d'avançar en la recuperació d'antics senders que unien les comarques de la Safor i la Vall d'Albaida i que els antepassats d'aquests pobles utilitzaven per anar a treballar al Pan Duro de Marxuquera.

Els representants polítics i associatius van acordar restablir la senda del Barranc Verd que unia Marxuquera amb Pinet i el Barranc Tancat.

Per altra banda, el proper dissabte 2 de Febrer (10 hores), es presentarà a la Llar del Jubilat de Llutxent el projecte de voluntariat Fènix per a actuar en la superfície afectada pel incendi de Llutxent. Maria Mahiques tècnic ambiental, detallarà la fulla de ruta i es donarà informació als veïns que vullgen participar en les tasques de regeneració. A més a més hi hauran diverses activitats per a les persones mes menudes i també un mercat de la terra.