L'Assemblea General Extraordinària del PSPV-PSOE d'Albaida ha aprovat per unanimitat la llista per a les properes eleccions municipals encapçalada per Josep Vicent Penadés.

La llista aprovada en l'assemblea del dia 3 de març compleix amb la paritat que els socialistes volem demostrat en fets que les dones representen més del 50% de la ciutadania, a més a més de tindre un 60% de renovació respecte a les anteriors eleccions.

Penadés estarà acompanyat en el número dos per Vicent Ruiz Bataller. En la tercera plaça anirà Alicia Pont Reig, seguida per David Soriano Tormo en quart lloc i Vanessa Ruiz Roig en el número cinc. Cristina Vila Descals anirà en el número sis, seguida per David Palací Donat en el setè lloc i Laia Ureña Tormo amb el número vuit.

Completen la llista Rosa Molina Vila, José Leonardo Marco Bordería, Emilio Nacher Soler, Maria Rosario Albert Vañó i Maria del Carmen Penadés Albert.

"Estic fort, amb moltes ganes de treballar pel meu poble amb idees renovades i carregat d'il·lusió amb un projecte a 8 anys vista, amb la PARTICIPACIÓ de totes i tots els albaidins", ha manifestat el candidat Penadés.