Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La Vall inicia el XVI Campionat de Primavera de Raspall

El torneig organitzat per la Mancomunitat reuneix 16 equips de les comarques de la Vall, la Costera i el Comtat

El XVI Campionat de Primavera de Raspall organitzat per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida començava el passat cap de setmana amb la participació de 16 equips procedents de municipis de les comarques de la Vall d'Albaida, la Costera i el Comtat. En aquesta ocasió els jocs es dividiran en segona categoria A, amb els equips de Benigànim A, Otos, Benicolet i Quatretonda A; segona categoria B, amb Muro, Benigànim B, Beniarrés i Quatretonda B; tercera categoria A amb Moixent A, Benigànim, Montaverner i Cocentaina B; i tercera categoria B, amb els equips de Moixent B, Cocentaina A, Canals i Quatretonda. A tots aquests equips s'hauran de sumar els que jugaran a les categories del campionat infantil que començarà a final de mes.

Les partides es juguen a sis jocs als trinquets i a huit jocs al carrer. A més, les partides es jugaran amb falta al carrer i sense ella als trinquets, acatant les normes de la Federació de Pilota Valenciana en la modalitat de raspall. A la lliga, la puntuació serà de 3 punts a la partida guanyada, excepte quan el perdedor aconsegueix 4 jocs al trinquet o 6 jocs al carrer que suma 1 punt i 2 el vencedor.

Amb aquesta nova edició de la competició, més els campionats d'hivern, la Mancomunitat de la Vall d'Albaida mostra una vegada més l'impuls i el suport a un esport tan característic i representatiu de la nostra cultura i tradició.

Compartir el artículo

stats