Compromís ha desvelat aquest divendres la seua aposta per reeditar l'alcaldia de Canals. Maria José Castells, actual regidora de l'ajuntament, serà l'alcaldable de la coalició valencianista per als comicis municipals del proper 26 de maig. Substituirà així l'ex-alcalde Joan Carles Pérez al capdavant del projecte després de 16 anys de dedicació i treball del regidor a l'Ajuntament de Canals.

Coneguda al municipi amb el nom de Mai, la candidata ha llançat un vídeo a les seues xarxes socials en el qual explica que el repte és que Canals tinga "una alcaldessa que escolta de veritat". En eixe sentit, l'equip de Compromís ha apostat per una candidatura sincera i de proximitat. Una bona mostra d'això és el nombre de persones diverses que acompanyen Castells en aquest vídeo de presentació.

Compromís no ha fet encara públic el nom de les persones que acompanyaran Castells a l'Ajuntament de Canals, però Maria José ha volgut explicar que compta amb "un equip de persones il·lusionades i preparades, i que les seues prioritats seran treballar per "construir un poble més amable i al costat de la seua gent".

Cal recordar que, en cas d'arribar a la batlia, Castells seria la primera dona alcaldessa de Canals. Compromís ha anunciat també que prompte donarà a conéixer la resta de noms que conformaran la seua candidatura.