02 de abril de 2019
02.04.2019

El Premi de Literatura Eròtica de la Vall d'Albaida, que compleix 25 edicions, obri el termini de presentació d'obres

Alfarrasí serà la localitat amfitriona del lliurament del premi el pròxim 21 de juny

02.04.2019 | 17:42
Gomar i Vidal en la presentació del 25 Premi de Literatura Eròtica de la Vall d'Albaida

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida ja ha donat inici a la recepció d'originals per a la 25 edició del Premi de Literatura Eròtica de la Vall d'Albaida. El president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, i el Conseller de Cultura d'aquesta, Fede Vidal, presentaven aquest dilluns les bases per a la nova convocatòria, que ja ha obert el termini de presentació d'obres i rebrà relats fins al pròxim 18 de maig. Tots dos destacaven la singularitat d'aquest premi, «que és l'únic a la Comunitat Valenciana que està organitzat i finançat per una entitat supramunicipal com és la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida».

Fede Vidal recordava que com en anys anteriors, els treballs literaris hauran de comptar amb un mínim de 50 pàgines i es presentaran a través de correu electrònic en format PDF. El premi d'aquesta edició tornarà a ser de 4.000 euros i l'edició de l'obra en Bromera, editorial col·laboradora. A més, Vidal anunciava que en aquesta ocasió, el lliurament de premis es tornarà a fer per Sant Joan, concretament el divendres 21 de juny a la localitat d'Alfarrasí. Com a novetat, Vidal també anunciava la celebració d'una jornada al voltant de la literatura eròtica en la qual participaran professionals i experts, i de la que pròximament es podran donar més detalls.

Per la seua part, Vicent Gomar, recordava que la continuïtat d'aquest premi ha estat en l'aire en algunes ocasions a causa de qüestions pressupostàries i agraïa l'esforç de Fede Vidal i l'equip de treball de l'àrea de Cultura «per mantenir i consolidar aquest esdeveniment que posa en valor l'ús del valencià. Hem aconseguit recuperar l'anualitat d'aquesta iniciativa i a més fer d'ella tot un exemple de gestió cultural», concloïa el president.

Quant al jurat, aquest estarà format per Mariló Álvarez, d'Edicions Bromera; Pilar Ferrero, representant de la Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del Valencià; Josep Palomero i Almela, de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua; Carmen Amoraga, Directora General de Cultura; Josep Tomàs Soler, per delegació del president de la Mancomunitat de Municipis; i, de forma especial, per commemorar les 25 edicions, Vicent Moreno, que va ser president de la mancomunitat durant la primera edició del Premi de Literatura Eròtica de la Vall d'Albaida.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Los Oscars 2020

Premios Oscars 2020

Conoce antes que nadie todos los ganadores de los premios Oscars 2020. Conoce quién se ha llevado el Oscar a mejor película, actriz, actor...