El programa Entre Comarques iniciarà les seues rutes del mes d'abril a la Vall d'Albaida. D'aquesta manera, aquest cap de setmana tindran lloc rutes a Otos, Beniatjar, Castelló de Rugat i Montitxelvo. Entre Comarques és una iniciativa impulsada per diverses mancomunitats de municipis, que des del passat 9 de febrer i fins al 22 de juny oferirà un total de 61 rutes turístiques a les comarques de la Vall d'Albaida, la Safor, la Costera, la Canal, la Ribera Alta i la Baixa.

Hui dissabte Entre Comarques començarà a Otos amb una ruta que recorrerà els rellotges de sol del municipi, el Palau del Marqués de Sant Josep i la col·lecció permanent de pintura d'Antoni Miró. Aquest recorregut finalitzarà amb un refrigeri per als participants. A la vesprada, les persones assistents podran gaudir de el Poble del Benicadell, és a dir, Beniatjar, on descobriran els encants i la forma de vida d'aquest municipi, així com la producció de l'oli d'oliva.

Diumenge serà el torn, pel matí, de la ruta pels murs de la història a Castelló del Rugat, un recorregut pel nucli històric, la mesquita clandestina, els restes del Palau Ducal dels Borja i el Paratge Natural de l'Ermita de Sant Antoni i Santa Bàrbara. Per la vesprada, Entre Comarques viatjarà fins a Montitxelvo on s'oferirà una visita pel nucli urbà, l'Església de Santa Anna, les restes de la muralla, les manisetes devocionals, l'Arcaeta del Planet i el riu-rau, entre d'altres.

Des de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida recorden que les rutes comencen a les 10:30 hores pel matí i a les 16:30 per la vesprada des de l'ajuntament de cada municipi. Totes les rutes tindran un preu de 5 euros per persona i dia, que inclourà les rutes de matí i vesprada, una degustació gastronòmica i un detall de benvinguda. Cal inscriure's.