Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Albert demana el vot per «consolidar tot allò que Compromís ha fet per Albaida»

L'alcalde fa pública la seua llista a les municipals amb un acte en què repassa la gestió de huit anys i les noves metes

Albert demana el vot per «consolidar tot allò que Compromís ha fet per Albaida»

Compromís per Albaida va presentar aquest dijous la seua candidatura a les municipals en un acte celebrat a l'espai cultural el Patronat. «Es va viure una jornada emotiva i plena d'il·lusió per seguir avançant en el camí marcat en aquests huiy anys de Josep Albert al capdavant del municipi», han destacat fonts del partit.

L'alcalde va recordar que es va trobar un ajuntament en fallida i va destacar «el treball i l'esforç» que han fet possible «consolidar la recuperació». El candidat va explicar que Compromís per Albaida «és un projecte de la ciutat, que la ciutadania l'ha de fer seu i implicar-se en aquestes eleccions per a créixer i fer que germine el fruit que s'ha plantat», va destacar. En la presentació, diferents persones de la societat civil albaidina van explicar «perquè cal seguir apostant pel projecte de Compromís per Albaida. Ja no eixim en el diari per a coses lletges, ara és per coses ben fetes», va dir una de les participants.

La llista de Compromís per Albaida presentada oficialment en l'acte de dijous està integrada, seguint el següent orde, per: Josep Antoni Albert, Beatriz Costa, Mª Ángeles Salom, Alejandro Quilis, José Manuel Juan, Pepita Vidal, Fernando Molines, Joan Antoni Soler, Mª José Descals, Pedro Gil, Marta González, Sergi Albert, Josep Esplugues, Lucía Company, Dolores Soler Esplugues i Joan Ureña.

Compartir el artículo

stats