Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Castelló de Rugat acull la final de la Lliga 2 de Raspall entre Barxeta i el Genovés demà

El trinquet de Castelló de Rugat acull demà dimecres la final de la Lliga 2 de Raspall, que enfrontarà als equips de Barxeta i el Genovés. Punxa i Lorja, de l'equip de Barxeta, jugaran contra Badenes i Ricardet, del Genovés, en una final que es preveu intensa i emocionant entre dos equips que arriben en el seu millor moment. La final serà a les 18:30 hores i serà la segona partida d'una vesprada que començarà a les 17 hores al trinquet que gestiona el trinqueter Balduino Company, que s'iniciarà amb l'enfrontament entre Dani i Marc contra Momblanch i Molina.

L'altre trinquet gestionat per Balduino a les comarques, el de la Llosa de Ranes, oferirà partides pilota hui i el dissabte. Hui hi haurà dues partides a partir de les 17 hores. Obriran la vesprada els joves pilotaris amateurs i després jugaran Dani i Jorge contra Rafa i Sergio. El dissabte hi haurà tres partides, des de les 16:10 hores. Primer jugaran els xiquets de les escoles esportives, després hi haurà una partida de joves i tancarà la vesprada el duel entre Mario i Gabi contra Ximo i Miravalles.

Aida de Moixent, campiona frontó

Per altra banda, Aida de Moixent s'ha proclamat campiona dels XXXVII Jocs Esportius de frontó individual en categoria cadet. La jugadora del l'escola d'Alcàntera-Càrcer va aconseguir el títol autonòmic després de guanyar en la final disputada a Xaló a Irene de Massamagrell.

Compartir el artículo

stats