Els tres exalcaldes socialistes d'Ontinyent, Rafael Tortosa (alcalde de 1979 a 1991), Vicent Requena (alcalde de 1991 a 1999) i Manuel Reguart (alcalde de 2003 a 2007) han signat un manifest de recolzament a la candidatura de Jorge Rodríguez, per tal que aquest continue com a alcalde de la ciutat. Tortosa, Requena i Reguart, que sumen 24 anys d'alcaldies des de l'arribada de la democràcia, han signat un escrit titulat "Estem amb Jorge, estem amb Ontinyent" al qual donen el seu suport a Jorge Rodríguez, "el millor alcalde possible per seguir guiant la nostra ciutat cap al futur", després de que aqueset haja sigut forçat a abandonar el partit per la seua implicació en el cas Alqueria.

Els tres exalcaldes assenyalen que després de tants anys, "amb tot el que hem viscut estos mesos, ens han forçat a triar i nosaltres no hem dubtat un segon: triem Jorge, triem Ontinyent". Tortosa, Requena i Reguart són crítics amb la cúpula socialista en apuntar que "és dolorós que en lloc de donar suport i mostrar afecte cap un alcalde exemplar, els dirigents del partit hagen pres una determinació absurda, extemporànea i, fins i tot, inhumana", i recorden que "el comportament del partit no ha estat el mateix en casos semblants o més greus. Caldria preguntar-se per què a Jorge no se li ha deixat l'oportunitat de defensar-se", assenyalen.

Tots tres coincideixen en destacar la gestió de Jorge Rodríguez "un alcalde que ha marcat un abans i un després a la ciutat, sense deixar de ser una persona propera, amable, responsable, honrada i senzilla", Una actitud integradora i democràtica refrendada a les urnes per 12.000 persones i el 63% dels vots a les municipals 2015. Un alcalde que, continuen, "ha aconseguit que la ciutat millore en tots els aspectes: universitat, hospital, comerç, indústria, urbanisme, organització municipal i un llarguíssim etc". Per a Tortosa, Requena i Reguart "a Ontinyent tot el món té clar que amb Jorge s'ha actuat de manera injusta i amb mala fe", i comparteixen el sentiment d'indignació de la ciutadania. Per això, continuen, "aquells que veuen com una amenaça la forma de fer política de Jorge no han de guanyar" i "ara més que mai, hem de recolzar-lo, a ell i el seu projecte polític, perquè puga continuar la seua tasca, que és la nostra i la de tots i totes", conclouen.