Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Sí, SOC «CUNERO» EN BELLÚS

Després de veure i suportar comentaris poc agraciats per als cuneros, als quals és molt habitual referir-se despectivament, he cregut oportú fer aquesta reflexió: Sí, soc cunero en Bellús, voluntàriament i per convicció. Per què crec en els valors que defensa el meu partit, el PSPV-PSOE, i vull que en tots els municipis del meu país, tinguen l'oportunitat de votar-lo. Sí, soc cunero en Bellús, perquè era, possiblement, l'única opció que es presentara una llista municipal del meu partit en aquesta població, i perquè crec que d'eixir escollit, estic capacitat, al costat de la resta de la candidatura en la qual ens presentem, com a mínim, per a intentar millorar, en la mesura de les nostres possibilitats, la vida dels residents d'aquesta localitat de la Vall tan propera a la nostra Xàtiva.

Som socarrats, veïns comarcals, que tardem menys en vindre a Bellús que en creuar Xàtiva pel centre. Pense que no haver nascut en la localitat no ens inhabilita, ni fa que no pugam lluitar per millorar la vida dels veïns de Bellús, veïns que per descomptat, amb el seu vot, són els qui tenen l'última paraula.

Qui estiga content amb la gestió del Partit Popular en la localitat, que li continue votant. Encara que segons sembla, la seua cap de llista està admetent un cert cansament després de tants anys en l'alcaldia, mentre que a nivell nacional i autonòmic el PP és un partit que s'està desunflant ràpidament com un globus, donant bandades, i al qual se li escapa l'aire pels seus problemes judicials i els seus dubtes d'identitat en quan a la ubicació política, que els fa no saber si són dreta o ultra dreta, després de tants anys. En contraposició a tot això, està la candidatura del PSPV-PSOE, actualment al capdavant de la Generalitat Valenciana amb el company i amic Ximo Puig. El mateix PSOE és qui està governant Espanya amb Pedro Sánchez. Deia la senyora alcaldessa en el periòdic Levante-EMV que han hagut de passar huit anys per a posar en marxa la depuradora, però se li va oblidar dir que ha estat possible fer-ho amb Ximo Puig al govern de la Generalitat. Tal vegada, si el 2011 hi haguera hagut un govern socialista a la Generalitat, com el dels últims quatre anys, la depuradora s'haguera acabat prou abans.

Un somni realitzat. Per altra banda, la piscina coberta municipal de Xàtiva, tants anys esperada, tants anys demandada... ja és una realitat. Una realitat i promesa complida, en forma i temps; ja que des del dia que van començar les obres, en setembre del passat any, es va dir que la seua finalització arribaria al voltant del mes de maig, cosa que afortunadament s'ha complit, amb la satisfacció afegida d'haver-ho fet sense sobrecostos.

Compartir el artículo

stats