Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Jorge, l'alcalde d'Ontinyent

f a 40 anys des que vaig ser nomenat el primer alcalde de la democràcia en la ciutat. 28 anys des que vaig deixar de ser-ho. Han passat molts anys. Han passat moltes coses, m'he jubilat, i tot aquest temps sempre havia estat al meu partit. Fins ara. M'he vist obligat a deixar-ho, perquè pense que per damunt de partits i d'ideologies, estan les persones i els pobles. Per damunt del meu poble no hi ha cap partit que valga, i el millor per al meu poble és continuar amb el millor alcalde que ha tingut mai: J orge Rodríguez. No sols vull recolzar-lo amb el meu vot i el meu suport. He volgut formar part de la seua candidatura i unir-me a un gran grup humà, a la millor candidatura per a la ciutat. Gent de totes les edats, amb experiència, il·lusió, molt preparada i que comparteix la mateixa alegria i ganes de treballar per la ciutat, de donar-ho tot per Ontinyent. Persones que s'han sumat també perquè, com jo, és Jorge qui encapçala la llista, i amb Jorge es pot anar on faça falta. Perquè és un home noble i responsable, una persona molt propera, i que no discrimina entre qui li ha votat i qui no. Per a ell tots som iguals, veïns i veïnes d'Ontinyent.

El treball que ha fet fins ara parla per si mateix, i el resultat el coneix tothom: Ontinyent està millor que en molts molts anys. Som una ciutat plenament universitària on ve a estudiar alumnat de tota la Comunitat Valenciana. La indústria i el comerç han reviscolat. L'urbanisme ha millorat, l'atur ha baixat, l'Ajuntament inverteix més que mai i ha reduït el deute públic a més de la meitat...I per fi han començat les obres de l'hospital. Esta vegada no ha estat cosa només de rètols i maquetes. Esta vegada s'està construint l'hospital de veres.

Ontinyent ha eixit de la crisi buscant un futur brillant. I està al nostre abast aconseguir-ho. Tenim els diners per gestionar els propers anys, tenim gent amb moltes ganes de treballar, tenim un poble unit i esperançat i tenim un gran alcalde per estar al front de tot. Han passat molts anys i m'he jubilat. Però estic animat altra vegada, i molt content d'haver-me sumat a la candidatura de La Vall Ens Uneix. La candidatura del millor alcalde que ha tingut mai Ontinyent: Jorge Rodríguez.

Compartir el artículo

stats