Els octaus de final del XXXIII Campionat Individual Bankia de Raspall recalaran al trinquet de la Llosa de Ranes i ho faran amb el duel que enfrontarà a Moncho contra Mario. Aquesta partida es jugarà el proper dissabte al recinte de la localitat de la Costera que gestiona el trinqueter Balduino Company, en una jornada que inclourà tres partides de raspall, siguen la dels octaus del campionat individual l'última. Abans, des de les 16:10 hores, jugaran els xiquets de les escoles esportives municipals, i després hi haurà un enfrontament entre joves aficionats a la pilota valenciana.

El trinquet de la Llosa de Ranes obrirà hui dimarts la setmana esportiva. Serà a les cinc de la vesprada amb una partida d'aficionats. Després Andreu i Nicolàs es mediran a Raül i Murcianet, tancant la jornada de raspall de hui.

El trinquet de Castelló de Rugat, també gestionat per Balduino Company, dedicarà la vesprada al raspall demà dimecres. Programa dues partides de pilota valenciana, la primera enfrontarà a J. Carlos, Marc i Rafa G. contra David, López i Blai, en una partida que començarà a les cinc de la vesprada. A continuació jugaran Ian i Ibiza contra Punxa i Gabi, en un interessant duel que atraurà desenes d'aficionats a la pilota valenciana al recinte de la localitat de la Vall d'Albaida.