El raspall tornarà una setmana més a ser protagonista al trinquet de Castelló de Rugat, que gestiona el trinqueter Balduino Company, amb dues partides per a la vesprada de demà dimecres. Ian i Miravalles jugaran contra Montaner i Gabi a la partida central de la jornada, que serà la segona d'una vesprada de pilota valenciana. La jornada començarà a les 17 hores amb l'enfrontament entre Chesa i Jordi contra Andreu i Rafa G. Després serà el torn de Ian i Miravalles contra Montaner i Gabi.

El trinqueter Balduino Company també organitzarà el XXVII Campionat de Festes de Bèlgida de Raspall, un torneig que es disputarà a la localitat de la Vall d'Albaida del 10 al 12 d'agost. El campionat compta amb un premi de 300 euros per als guanyadors, mentre que el segons classificats s'emportaran 200 euros. El XXVII Campionat de Festes de Bèlgida de Raspall arrancarà el dissabte 10 d'agost a les 18:30 hores amb la primera semifinal, que enfrontarà a Rafa, Gabi i Pinet contra Guadi, Miravalles i Jorge. La segona semifinal tindrà lloc el diumenge 11 d'agost, també a les 18:30 hores, amb Ivan, Moro i Marc contra Guille, Feo i Murcianet.

Gran final el 12 d'agost

Els equips guanyadors de les dos semifinals es diputaran el trofeu en la gran final del dilluns 12 d'agost, a les 18:30 hores. Bèlgida reunirà jugadors de raspall de primer nivell en un campionat de festes que espera atraure nombrosos aficionats a l'esport autòcton valencià, la pilota valenciana.