Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

L'estrena de l'himne al CD Llosa i la presentació dels nous músics marquen el concert de la SM de la Llosa

?La cita anual amb els actes en honor a Santa Cecília tindrà lloc hui amb un concert on es retrà homenatge a Vicent Martínez

Els nous músics de la Societat Musical de la Llosa de Ranes. sm de la llosa

La Banda de la Societat Musical de La Llosa de Ranes oferirà hui dissabte el concert en honor a Santa Cecília. L'acte tindrà lloc a partir de les 19 hores en l'Auditori Municipal Mestre En Vicent Tortosa de La Llosa de Ranes. En el concert serà distingit Vicent Martínez Benavent, de 94 anys, que va formar part de la banda des de 1940. També s'imposarà un corbatí a la bandera per part dels festers majors de la Comisió de Festers de 1973, qui regalaren a la societat la bandera que utilitzen en l'actualitat.

També tindrà lloc la presentació dels educands que comencen a tocar un instrument aquest any a l'Escola de Música i dels nous músics que entraran a formar part de l'agrupació: Blanca Aparicio Pla i Carmen Martínez Ballester (oboè); Mireia Aznar Sanfèlix, Martina Pascual Revert, Vicent Tormo Aznar i Claudia Martínez Feo (flauta); Claudia Conca Roselló (clarinet); Mireia Boscà Miñana (saxòfon); Vega Benet Zorraquino (trompa), i Alfred Cucarella Pereira i Albert Cucarella Pereira (trompeta).

La banda, baix la batuta del mestre Rafael Grau ha preparat el II Concert de Solistes. A la primera part s'interpretarà: Carmesina (pasdoble de Manuel Morales); Euterpe (concertino per a flauta, de Ferrer Ferran, que interpretarà Itziar Grau; Sax Appeal, de Fernando Francia que interpretarà amb el saxòfon tenor Joan Palop, i Zirkus Renz de Gustav Peter, que interpretarà al xilòfon Jaume Huerta. A la segona podran escoltar: Roberto Forés (pasdoble, de Ferrer Ferran); Concerto for clarinet, de Artie Shaw per part de José Císcar; Polindromía flamenca, d'Antonio Rueda, que interpretaran Samuel Fuentes (saxòfon soprà), Salva Bellver (caixó flamenc) i Josep Eduard Ferrús (guitarra). Per finalitzar el concert s'estrenarà l'Himne al CD Llosa composat per Dario Giner Climent pels 50 anys de la fundació del club de futbol. L'Himne serà interpretat pel tenor José Javier Viudes.

Compartir el artículo

stats