Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

continuem sumant

transversals, independents i comarcalistes. Així som en La Vall ens Uneix, un partit polític que defensa els interessos de totes i tots els veïns de la nostra comarca, i que compta des d'aquesta setmana amb nous membres en l'equip: els regidors Iván Martínez Català i Cristina Codina Ortolà de Benicolet, als qui done de nou la benvinguda, s'han integrat a un partit que treballa per la política municipal i pel dia a dia dels seus veïns i veïnes.

Ells dos han entès que La Vall ens Uneix situa les persones en el centre de les seues polítiques i deixa de banda les grans proclames i promeses que fan els grans partits. Unes promeses que se'n du el vent amb la mateixa facilitat que es diuen. Com bé diu el secretari general de la nostra formació i alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, la nostra política és aquella que empra la paraula i el diàleg com a principal ferramenta de treball. El partit i les sigles, per a nosaltres, són una eina per a treballar per les persones i pels nostres pobles. No posarem mai per damunt dels interessos de la nostra ciutadania unes sigles, perquè hem vingut a treballar pels nostres veïns i veïnes. Estem ací per ells i per elles.

Al llarg d'estos mesos de legislatura hem defensat els interessos de les persones presentant diverses peticions que protegeixen els drets del veïnat de la comarca de la Vall d'Albaida, com la moció per controlar la proliferació de les cases d'apostes o també sobre la demora en el desdoblament de la CV-60; la petició a les administracions valencianes de donar suport als festers en les reivindicacions sobre l'ús de la pólvora; la defensa davant la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida de la representativitat dels partits als pobles. A més, el nostre diputat Joan Sanchis s'ha reunit amb diversos alcaldes i alcaldesses per traslladar a les administracions superiors les seues inquietuds, perquè La Vall ens Uneix representa als 34 pobles de La Vall d'Albaida.

Hem vingut per quedar-nos. Som un projecte que ha vingut per a quedar-se. Cada vegada són més les veus que defensen la política que nosaltres practiquem als municipis on estem presents. Una política real, que escolta les necessitats dels seus veïns i veïnes i, sobretot, que pren decisions per millorar la seua qualitat de vida. Aquesta política és la que volem per a tota la nostra comarca i per això aspirem en l'any 2023 a ampliar la nostra representació tant a La Vall d'Albaida com a altres comarques, perquè pugam continuar millorant la vida de la ciutadania i en definitiva la vida dels nostres pobles.

La Vall ens Uneix és un projecte obert a totes i tots aquells que vulguen millorar el seu poble i col·laborar en la vida municipal; trobaran en nosaltres un aliat per treballar per eixe futur que anhelen per al seu poble.

Compartir el artículo

stats