El proper dimarts 17, Montesa intervindrà en els Premis #WorldHappinesAwards que es lliuraran a Madrid. Ho farà mitjançant el testimoni de la seua Alcaldessa, Analía Juan, que ha sigut convidada per la doctora en psicologia Maite Sarrió, nominada per als dits premis en la modalitat de polítiques públiques.

L’Alcaldessa, llicenciada també en psicologia i màster per la Universitat de València, explicarà a l’auditori el projecte que, a nivell d’un poble menut com Montesa, està preparant la doctora Sarrió amb la finalitat d’implementar a la localitat un Pla Municipal d’Igualtat, Diversitat i Felicitat, projecte que l’Ajuntament va confiar a dita especialista fa dos anys, en el que ja s’ha treballat a fons, i que serà presentat el proper huit de maig. Entre els participants de la jornada d’eixe dia a Madrid s’hi troben el Dr. Saamdhu Chetri, Mario Rojas, Laura Musikanski, Mensajeros de la Paz (pare Àngel) i entitats com Prodis o Banco de Alimentos.

D’altra banda, la doctora Sarrió participarà en qualitat de nominada als premis esmentats pel desenvolupament de la seua estratègia Happiness Mainstreaming, aplicada ja amb èxit en llocs com per exemple Villena o Eivissa, i considerada metodologia de vanguarda en la potenciació de la felicitat.

Nascuda a Biar, Maite Sarrió és doctora en psicologia, màster en mainstreaming de gènere, consultora, terapeuta i experta en polítiques d'igualtat, diversitat i felicitat. Fundadora i directora de la seua pròpia consultora, Infinita, és una reeixida científica de la felicitat personal que treballa amb passió des d'un enfocament propi feminista, quàntic i espiritual. A més, compta amb diversos premis i nombroses publicacions.

World Happiness Fest

El Festival Mundial de la Felicitat -World Happiness Fest-, és un fòrum fundat el 2016 per Luis Gallardo, a hores d’ara, el més gran, divers i integral a nivell mundial, d'experts en felicitat i benestar, líders d'opinió i agents de canvi. El col·lectiu integra científics, artistes, líders empresarials, investigadors i activistes que comparteixen les seues idees més brillants sobre la felicitat com a paradigma de desenvolupament humà.

World Happiness Fest està compromés amb l'Agenda 2030 i els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) adoptats per tots els països membres de Nacions Unides.