15 de julio de 2020
15.07.2020
Levante-emv

Andreu Valor ofereix a Agullent el seu nou espectacle «Insurrecte»

14.07.2020 | 22:12
Andreu Valor.

El cantautor Andreu Valor ofererirà aquest divendres, 17 de juliol, el seu darrer espectacle, Insurrecte, a Agullent. El músic de Cocentaina actuará a l'escenari instal·lat al pati del CEIP Sant Vicent Ferrer en un concert d'accés lliure fins esgotar l'aforament. La cita s'emmarca en la gira de presentació del nou treball del cantautor, integrat per 10 cançons amb una sonoritat renovada. L'actuació s'iniciarà a les 23 hores.

El concert d'Andreu Valor forma part de la programació cultural i lúdica de l'Ajuntament d'Agullent. Una programació que inclou tallers familiars, cinema d'estiu, contacontes per a adults, màgia, monòlegs o activitats esportives per als mesos de juliol i agost, i que es pot consultar a la web www.agullent.es.

La música serà la protagonista de la programació d'aquest cap de setmana. Al concert d'Andreu Valor del divendres, es sumarà el dissabte una proposta de caire familiar. Es tracta de l'espectacle musical Charlie i la fàbrica de reciclatge. Una adaptació del clàssic de la literatura de Roald Dahl per a crear consciència sobre la importància del reciclatge. Un espectacle divertit i didàctic programat per la regidoria de Cultura, que entretindrà a xiquetes i xiquets, al mateix temps que els explicarà com cuidar el nostre entorn. El musical també tindrà lloc a l'escenari instal·lat al col·legi públic Sant Vicent Ferrer, com el concert del músic contestà, en el cas de l'espectacle musical familiar a les 20 hores. L'accés al musical serà lliure fins esgotar l'aforament.

La regidora de Cultura de l'Ajuntament d'Agullent, Maria Herrero, ha explicat que malgrat les circumstàncies marcades per la pandèmia covid-19, s'ha volgut optar per dos espectacles musicals rellevants, perquè a Agullent és habitual oferir una programació cultural i lúdica molt completa a l'estiu, explica la regidora, qui afirma que «enguany, adaptats a les circumstàncies i seguint les recomanacions sanitàries, també ho hem volgut fer, perquè la cultura no deu parar».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook