Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Actuació

El repertori "acadèmic" de Ferran Gisbert va encentar el XII Ontijazz

L'intèrpret ontinyenti delecta els espectadors del festival d'AD Libitium

Un momento de la representación de los «entremeses», ayer por la mañana en el Gran Teatre. perales iborra

El XII Festival de Jazz d'Ontinyent ja ha començat. S'iniciava aquest dijous a la plaça de la Concepció, organitzat per AD Libitum i l'Ajuntament d'Ontinyent amb la col·laboració d'un grup d'hostalers (Roma, Wait, Taulell i Tinell de Calabuig) i amb l'actuació de Ferran Gisbert Project. La propera cita tindrà lloc dijous que ve.

L'actuació del grup ontinyentí Ferran Gisbert's Project, qui va interpretar el seu projecte de final de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), va destacar per ser «una nit molt il·lusionant» en paraules de Lluís Muñoz, màxim responsable d'Ad Libitum. «Gisbert havia sigut alumne de l'acadèmia» i recordava «la importància d'un festival que ret homenatge al qui va ser el seu impulsor, Luis Martínez», recalcà Muñoz.

Per la seua part, el regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava la «ferma aposta del Govern d'Ontinyent per la cultura; hem estat molt de temps confinats i teníem ganes de retrobar-nos amb la cultura i sobretot posar en valor el treball d'entitats que potencien la cultura a la ciutat, així com recolzar a l'hostaleria després d'uns mesos complicats», incidia el regidor.

Tot i les restricions d'aforamente i la distància entre espectadors, i la consegüent fredor dels espectacles sense molt de públic, el recital va agradar molt i deixà uns grans moments de música.

La següent actuació està prevista per al dijous que ve amb el Fun Jazz Project format per professorat d'AD Libitum, entre els quals es troba l'ontinyentina Mimi. Tots ells estaran acompanyats per Raúl García, Chocolate, considerat un dels millors trompetistes a nivell nacional i internacional, segons destaquen desde d'AD Libitum. L'organització establirà una distància de seguretat entre taules i seients i es recorda l'obligatorietat de l'ús de la mascareta.

Hui dissabte, dansà i moda

Per altra banda, hui dissabte i dins de la programació Cultura de Barri, tindrà lloc una passarel·la de moda amb Victor & Junior, Sueños de fantasía (Plaça Major, a les 19.30 hores). I també hui dissabte, dansa. A les 22.30 hores el Parc Mestre Ferrero acull l'espectacle Im Pulse!, de Julia Cambra i Alexei León.

Compartir el artículo

stats