La Casa de Cultura d’Ontinyent acull des d’ahir divendres i fins al 15 de gener l’exposició itinerant «25 Vacances a Ovidi», que ret homenatge al cantautor alcoià Ovidi Montllor en el 25 aniversari de la seua mort. Amb aquest títol, la mostra, coordinada a la capital de la Vall per l’Ajuntament d’Ontinyent i la Càtedra d’Art Contemporani Antoni Miró de la Universitat d’Alacant, exposa 25 obres d’altres tants artistes plàstics de la Comunitat Valenciana. Durant un recorregut ahir, el regidor de Cultura de l’ajuntament d’Ontinyent, Àlex Borrell; i la comissària de l’exposició, Carme Jorques, van gaurdir de les obres exposades.

El regidor Borrell posava de relleu l’elevat valor i importància de moltes de les obres que es mostren, i anunciava que en breu la mostra rebrà la visita de part dels autors i autores, que al seu conjunt són un total de dotze dones i dotze homes d’estils diferents, entre els es troben la pròpia Carme Jorques, axí com Neus Bou, Fuencisla Francés, Amèlia Masanet, Azorín, Castejón, Artur Heras o Antoni Miró.

Carme Jorques destacava la vinculació d’Ovidi a les tots els indrets de les Comarques Centrals i a Ontinyent en concret, lloc que definia com «una ciutat que fa una aposta exemplar per la cultura», i posava de relleu la forma combativa i inconformista d’afrontar la vida que tenia l’artista, i la seua plasmació en les obres que s’exposen.

La mostra, que arriba a Ontinyent després de ser exposada a Alcoi i Gandia, es podrà visitar amb aforament limitat a la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 hores i de dimarts a dissabte de 18:00 a 21:00, estant tancada diumenges i festius., segons va informar ahir el consistrori.