El Nadal, amb les restriccions i les mesures sanitàries i de seguretat fixades per les autoritats sanitàries i autonómiques, arriben carregades d’activitats i bons propòsits a Benigànim. Unes activitats que es duran a terme complint amb les recomanacions per evitar la propagació del virus del covid-19, però que alegraran a menuts i grans. Diverses regidories i entitats del poble han organitzat una programació variada, on la música tindrà gran protagonisme. Benigànim celebrarà els tradicionals concerts de Nadal a càrrec de les bandes municipals grans i juvenils de la SM La Tropical i SIM, a l’Auditori Paco Salvador.

La regidoria de Joventut i Infància organitza la visita del Pare Noel a la localitat, hui 19 de desembre, amb un recorregut pel poble, mantenint les distàncies de seguretat. La mateixa regidoria també organitzarà la celebració de Cap d’Any per als més menuts del poble, de manera que el proper 31 de desembre a les 11:30 hores tindrà lloc un concert de Els Supermusics a l’Auditori. I també des de l’àrea de Joventut i Infància, junt amb la d’Educació, s’organitzarà l’Escoleta de Nadal, gratuita, per als xiquets i xiquetes de Benigànim. Es desenvoluparà amb totes les mesures sanitàries, afirmen des de l’ajuntament que presideix Amparo Canals, que destaca que «els xiquets i xiquetes del poble podran gaudir durant set dies de les activitats i tallers organitzats a l’escoleta».

L’Associació Amics dels Reis i la regidoria de Festes organitzen la Cavalcada de Reis. Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els carrers amb carrossa, per a que menuts i grans puguen saludar-los des dels balcons. A més, està en marxa la campanya de Nadal per al comerç i l’hosteleria de la regidoria de Participació Ciutadana, amb tiquets Rasca Rasca i premis i el sorteig de 15 vals de compra de 100 euros, per incentivar l’economia local.