L’Ajuntament de la Llosa de Ranes ha posat en marxa una campanya per a recolzar els comerços del poble de cara a les dates nadalenques, sota el lema «Consumir en els comerços del nostre poble, té premi!». Des del dilluns 14 de desembre, totes aquelles persones que consumisquen en algun comerç del poble, per un import superior a 10 euros, rebran una participació per al sorteig d'una cistella de Nadal.

El guanyador o la guanyadora de la cistella serà qui tinga el número que coincidisca amb les últimes quatre xifres del primer premi del sorteig de la Grossa de Nadal, del dia 22 de desembre de 2020. L'ajuntament ha apostat per aquesta fòrmula per a donar suport als comerços del poble, incentivant que veïns i veïnes de la Llosa de Ranes facen les seues compres dins del mateix municipi.

El suport del consistori a l’economia local també s’ha materialitzat amb l’ajuda de 1.000 euros concedida a 32 empreses del municipi. L’acte d’entrega simbòlic va tindre lloc fa unes setmanes, en una iniciativa llançada amb l’objectiu que aquestes subvencions ajuden a minimitzar els efectes econòmics negatius que la situació d’estat d’alarma derivada de la crisi sanitària provocada per la covid-19 ha ocasionat a les persones físiques i jurídiques que desenvolupen activitat comercial minorista, remarquen fonts municipals. L’alcalde de la Llosa de Ranes, Evarist Aznar, destacava durant l’acte simbòlic -al que van assistir representants de les empreses locals- que «creguem que és la manera de que les administracions i, en aquest cas l’Ajuntament de la Llosa de Ranes, puga col·laborar en un moment difícil, en el que les empreses, els autònoms i sectors molt castigats en alguns llocs com el de l’hostaleria, puguen tindre unes ajudes, que no van a salvar la situació, però sabem que podem ajudar i l’administració local ha d’estar al costat de les seues empreses».

L’ajuntament també vol celebrar el Nadal amb els veïns i veïnes del poble i per això està repartint un detallet per les cases del poble. Unes bosses amb una tableta de torró, una botella de gel hidroalcohòlic, quatre mascaretes reutilitzables i una postal de felicitació nadalenca.