L’Escoleta Municipal Tunetes i Tunets de Montaverner va guanyar el Premi Empar Granell a la millor proposta didàctica de primer cicle d’Educació Infantil en els Premis Sambori 2021 a nivell comarcal. Es tracta d’un reconeixement al millor projecte didàctic dels treballs de primer cicle d’infantil que es presenten al Premi Literari Sambori, un guardó que pretén difondre i promoure l’ús literari del valencià en les escoles infantils.

La directora de l’escoleta, Regina Canet, explica que la proposta s’ha experimentat mitjançant els colors primaris i l’alumnat havia d’interpretar què significava el que havien pintat ells mateixos. Algun d’ells assegurava que s’havia representat un peixet. El resultat final de la proposta creada amb l’art com a vehicle d’aprenentatge ha estat l’edició del conte «Llobet», que ha estat premiat amb aquest guardó.

El CEIP Dr. Esplugues de Montaverner ha entregat els Premis Extraordinaris al rendiment acadèmic del curs 2019-2020. Els guardaonats han estat Xavier Ferri Pascual i Llorens Pastor López, que van rebre el diploma. Esther Sanz.