Ahir es van celebrar les finals autonòmiques de Secundària del programa ‘Pilota a l’Escola’, que s’han disputat al renovat trinquet de la capital de la Vall d’Albaida. En total, han participat uns 3.800 alumnes de 40 centres educatius. Després de les finals comarcals, a la final de Secundària que ha acollit la capital de la Vall d’Albaida han arribat els millors equips de 16 centres educatius del territori.

El director general d’Esport, Josep Miquel Moya, assistí al trinquet d’Ontinyent junt amb l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i el president de la Federació de Pilota Valenciana, Daniel Sanjuan. Moya agraí la col·laboració de l’ajuntament ontinyentí en la organització de les finals de la competició. «Aquest trinquet ha canviat la seua imatge i és d’agrair l’esforç del consistori amb ajuda de la Conselleria per millorar i mantindre les instal·lacions de pilota», ha valorat, per la seua banda, Sanjuan.

Prèviament, a les finals, el director general va mantindre una reunió amb l’alcalde d’Ontinyent, on s’han abordat les diferents línies d’ajudes i subvencions que Esport de la Conselleria destina als ajuntaments per la millora de les instal·lacions esportives municipals