Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El Festival MiL amplia l'aforament del concert de Ferran Palau després de traslladar-lo al Gran Teatre

Les entrades ja s'havien exhaurit a una setmana de l'event

Maria del Mar Bonet i Borja Penalba, durant el concert del passat dissabte

El Festival Música i Lletra (MiL), Xàtiva cançó d’autor 2021 ha ampliat l’aforament de Ferran Palau i El Petit de Cal Eril, aprofitant que s’ha traslladat el concert del Claustre de Sant Domènec al Gran Teatre de Xàtiva a causa de la previsió de pluja. Les entrades ja s'havien exhaurit, però ara s'obriran noves localitats per a aquest event, que tindrà lloc aquest divendres.

També el concert de dissabte, que tancarà l’edició d’enguany del Festival MiL, amb les senyores del folk-pop, la revelació Mallorquina Maria Jaume i l’artista catalano-irlandesa Núria Graham, s’ha traslladat al Gran Teatre i queden les últimes entrades.

El cap de setmana passat, es va inaugurar el MiL amb un concert poètic, emotiu i reivindicatiu a parts igual que va exhaurir localitats dues vegades. El de Maria del Mar Bonet i Borja Penalba que van rebre diverses ovacions del públic, i va comptar amb la participació sorpresa de Pep Gimeno ‘Botifarra’ per cantar cants de batre amb la gran dama de la cançó d’autor clàssica.

Compartir el artículo

stats