Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Un euro contra el càncer per cada factura electrònica a Agullent

L’Ajuntament d’Agullent i Egevasa, empresa encarregada de la gestió del servei d’aigua potable, han signat aquesta setmana un protocol pel qual donaran un euro a l’Asociación Española Contra el Cáncer (AECC) per cada agullentí o agullentina que es passe a la factura electrònica durant el 2021.

Al mateix hora, es llançarà una campanya de difusió que animarà als usuaris agullentins a canviar la factura de paper per l’electrònica. El 9 % dels abonats d’Egevasa ja reben aquest tipus de factures als seus dispositius mòbils o adreces de correu electrònic, però l’objectiu és pujar aquest percentatge fins el 50 %. Això suposaria que prop de 1000 usuaris es passen a la factura digital. El camí serà la publicitat als mitjans de comunicació i informació directa als usuaris a través de les cartes que reben, campanya a la qual afegiran aquesta vessant solidària amb les donacions a la junta local de l’AECC.

«Aconseguim un fi solidari i treballem des de l’àmbit local pels Objectius de Desenvolupament Sostenible, és a dir, pel medi ambient», comentava Pau Muñoz, alcalde d’Agullent, després de la signatura del conveni amb Egevasa. Tere Terol, regidora de Salut, animava per la seua banda al veïnat agullentí a passar-se a la factura electrònica: «L’estalvi econòmic que es generarà amb el pas al format digital el destinarem auna finalitat solidària i a una entitat local que té un paper molt actiu al municipi», assenyalà.

Setmanes temàtiques joves

D’altra banda, la regidoria de Joventut d’Agullent ha anunciat la celebració de les Setmanes Temàtiques per a aquest estiu. La programació inclourà uns tallers dedicats al ball, del 5 al 9 de juliol, i una segona setmana al voltant del teatre i la interpretació.

Compartir el artículo

stats