L’aplicació, App, interactiva de la Fundació Caixa Ontinyent «Els contes de Dino» ha aconseguit ja les 15.000 descàrregues, una xifra que demostra el bon acolliment de l'aplicació i el compliment del seu objectiu divulgatiu, segons han posat de manifest des de la fundació de l’entitat financera.

De moment, compta amb quatre dels cinc títols que componen la col·lecció de contes infantils d'educació financera: «La llegenda del pacte de fraternitat», «Dino i els diners», «El porquet estalviador» i «Històries de l’explorador». I està previst que al llarg del mes de juliol s'incorpore l'últim dels contes «Calixta la periodista».

L'aplicació, que es va estrenar ara fa un any, el mes de juliol de 2020, té per objectiu acostar conceptes bàsics als més xicotets d'una forma divertida i a través de les noves tecnologies.

Està destinat a xiquets i xiquetes de fins a 12 anys i es pot descarregar en els Stores tant d'Android (Play Store) com de IOS (Apple Play). A més, l’aplicació està disponible en tres idiomes: valencià, castellà i anglés, i permet triar entre llegir o escoltar el conte. A més, i complint amb la seua finalitat educativa, en finalitzar la lectura es poden realitzar activitats relacionades per a afermar coneixements.