Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Les «cantaores» valencianes troben el seu propi espai

Ontinyent acull el concert «Parint versos entre dones», un concert d’albaes i cant que posa en valor el treball d’una vintena d’artistes

Imatge d’un concert de «Parint versos entre dones» | XIMO BUENO

Parint versos entre dones serà la cita destacada d’aquest cap de setmana a la programació de Cultura de Barri a Ontinyent. Un espectacle d’albaes i cant valencià d’estil que posarà en valor el treball d’al voltant d’una vintena de dones «cantaores» i músiques valencianes que intervindran al llarg de l’espectacle. La cita serà a les huit de la vesprada a la Plaça de Sant Domingo de la ciutat.

Es tracta d’un espectacle que empodera i visibalitza les dones «cantaores», dolçaineres, tabaleteres i instrumentistes, i representa una via per a impulsar a les noves incorporacions femenines dins de l'expressió de la cultura valenciana. «Totes sabem les dificultats que es poden trobar les dones al món de la música tradicional valenciana i projectes com aquest ajuden a trencar el sostre de vidre que encara els hi pesa», manifestava Natàlia Enguix, regidora d’Igualtat d’Ontinyent.

A més d’esta cita, dins de Cultura de Barri hui tindrà lloc la projecció de la pel·lícula M’esperaràs? al pati del col·legi Vicent Gironés, a les 10 de la nit. Una hora després, a la plaça de la Concepció, es celebrarà un nou concert d’Ontijazz a càrrec de la Jove Big Band Sedajazz. Demà, a la Plaça de l'Ajuntament tindrà lloc un concert de la Banda Agrupació Musical d'Ontinyent.

Compartir el artículo

stats