Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

L’arribada del Crist de l’Agonia a Sant Carles es celebrarà amb un castell de focs d’artifici

L’ajuntament anima a gaudir de l’espectacle des de casa

Imatge del Crist de l’Agonia d’Ontinyent, durant una processó d’anys anteriors | LEVANTE-EMV

En la nit del proper 21 d’agost, amb l’entrada del Crist de l’agonia a l’Ermita de Sant Carles, el cel d’Ontinyent tornarà a il·luminar-se amb un gran espectacle pirotècnic, titulat Que no s’apague la llum de la festa. Després de la finalització de la situació de preemergència per l’onada de calor registrada a finals de la setmana passada a la Comunitat Valenciana es podrà dur a terme aquest espectacle que —sempre que la situació estable es mantinga, informa l’Ajuntament d’Ontinyent— es dispararà des del recinte firal.

La regidora de Fira i Festes del consistori, Àngels Muñoz, explicava que «quan des de la Societat de Festers se’ns va comunicar que anava a organitzar-se un trasllat extraordinari del Santíssim Crist de l’Agonia, ens vam posar a treballar perquè l’arribada del Crist estiguera acompanyada, com ocorria abans de l’esclat de la pandèmia, per un espectacle de llum i color», segons les seues paraules. Així, l’espectacle Que no s’apague la llum de la festa dispararà un total de 97 quilos de pólvora, amb cohets i petards de distints tipus i colors. La bateria pirotècnica es llançarà des del recinte firal i tindrà una durada aproximada de 10 minuts, traslladen des de l’Ajuntament d’Ontinyent.

Muñoz animava a la ciutadania de la localitat a seguir l’espectacle pirotècnic des de les seues cases per evitar aglomeracions, per tal de seguir atenent a les recomanacions de les autoritats sanitàries. La regidora recordava que el Trasllat Extraordinari del Crist de l’Agonia es podrà seguir per les xarxes socials de l’Ajuntament d’Ontinyent i per televisió.

Smoking Souls esgoten entrades

D’altra banda, hui s’inicia la programació d’Ontinyent en Concert amb el musical gratuit Tik Tok Party, adreçat a públic d’edat adolescent, i amb el concert del grup de Pego Smoking Souls. La cita, programada pera les onze de la nit a l’esplanada de Tortosa i Delgado, esgotà ahir les entrades que encara restaven per vendre.

La següent cita gran d’Ontinyent en Concert serà aquest dissabte, amb la doble sessió de concerts a càrrec de Zoo. La formació de Gandia esgotà en pocs dies totes les entrades per al concert nocturn i s’anuncià un segon, per a les set de la vesprada. Per a aquesta cita, a l’hora d’escriure estes línies, encara quedaven entrades disponibles.

Compartir el artículo

stats