Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Smoking Souls plena Tortosa i Delgado en la presentació de «Translúcid»

El cantant Carles Caselles remarcà que resultava «tornar a Ontinyent després de tant de temps»

La nit d’Ontinyent es va il·luminar el passat dijous amb l'actuació del grup de rock alternatiu Smoking Souls dins la programació municipal del cicle Ontinyent en concert. A l’espectacle que tenia lloc a l'Esplanada de Tortosa i Delgado des de les onze de la nit, el grup pegolí va presentar Translúcid, el disc que van treure abans de l'esclat de la pandèmia.

La llum de telèfons mòbils substituïa els clàssics encendedors, mostra del canvi dels temps; l'obligació de dur mascareta i d'estar asseguts als seients impedien desconnectar totalment de la pandèmia que encara hi era a fora de Tortosa i Delgado; a pesar de tot, Smoking Souls va dur a terme un concert apassionat —«és molt emocionant tornar a Ontinyent després de tant de temps», ressenyà el cantant, Carles Caselles— que plenà l’ànima de les 500 persones que es reuniren a l’esplanada. Les mesures de seguretat, d’altra banda, van estar garantides en tot moment, també amb control de temperatura a l'entrada i gel hidroalcohòlic.

Abans, a les 19:00 hores, els adolescents de la ciutat d'Ontinyent havien pogut gaudir de la Tik Tok Party, un espectacle participatiu amb música, ballarins i ballarines, cantants en directe i un dj basat en les noves tendències de l’aplicació TikTok. La programació d’Ontinyent en concert continuà ahir amb Con mucho gusto 25 años i seguirà hui amb els dos concerts de Zoo.

Compartir el artículo

stats