El Nadal arriba amb emoció a Castelló de Rugat

La programació nadalenca il·lusionarà els més menuts amb l’arribada dels Reis d’Orient

Melcior, Gaspar i Baltasar a la seua arribada a Castelló de Rugat l’any 2020.  | A.C.R.

Melcior, Gaspar i Baltasar a la seua arribada a Castelló de Rugat l’any 2020. | A.C.R. / t.giménez. castelló de rugat

t.giménez. castelló de rugat

Castelló de Rugat se submergeix de ple en el Nadal, gràcies a la programació nadalenca que ha preparat l’ajuntament de la localitat. Fins al pròxim 5 de gener, els xiquets i xiquetes podran participar en les diferents activitats programades.

Esta mateixa vesprada, la casa de la Cultura, acull el taller «Decora’t la teua roba’» que promet donar les claus per lluir la vestimenta nadalenca més elegant.

Dies més tard, el 23 de desembre, els elfs nadalencs visitaran Castelló de Rugat per fer una cercavila que recorrerà tot el municipi, la partida de la qual serà a les 18 hores des de l’ajuntament.

Com cada any, els festers i festeres 2023 recolliran «l’aguinaldo», el dilluns 26 de desembre des de les 8.30 hores i, a la vesprada, els xiquets i xiquetes tenen una cita amb el teatre infantil Dorotea i l’elf: missió salvar el Nadal, que tindrà lloc a les 17.30 hores a l’auditori municipal.

L’endemà, el dia 27 de desembre, el municipi donarà la benvinguda al patge reial, que estarà recollint les cartes a l’ajuntament des de les 17 hores.

La recta final de l’any serà molt intensa, amb un conta contes de Nadal, el dia 28 de desembre, a les 11.30 hores a la casa de la Cultura; la carrera San Silvestres, que se celebra el dia 30, des de les 19 hores; i les campanades infantils, que es convertiran en una gran celebració al migdia del 31 de desembre.

El punt final a les festes de Nadal es posarà amb l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar. Ses Majestats d’Orient visitaran el municipi el dia 5 de gener, des de les 18.30 hores.