09 de septiembre de 2013
09.09.2013

Botifarra no canta sol

El cantautor de Xàtiva ompli Picassent amb la banda de música de la localitat

08.09.2013 | 23:28
Pep Gimeno "Botifarra" canta junt amb la seua rondalla i la SAM de Picassent.

En la vespra de la festa de la Vallivana, de Picassent, el poble va poder gaudir d'un espectacle que està arrassant en desenes de localitats des que es ficara en marxa: Pep Gimeno, el Botifarra, acompanyat d'una banda de música. Vuitanta músics acompanyant la privilegiada veu del cantautor de Xàtiva i les seues "granadines", jotes i romanços. En aquesta ocasió, ho va fer el dissabte amb la Societat Artística Musical del municipi de l'Horta Sud.
El concert va tenir lloc a una plaça de l'Ajuntament plena a reventar, (més de 1.500 persones). Més de dues hores de música en les quals Pep Gimeno va repassar el seu disc "Botifarra a banda", amb la companyia inestimable de la banda Simfònica de la SAM. Botifarra va agrair el poble de Picassent l'acollida i fins i tot va haver de tornar i fer un bis davant l'entusiasme del públic.
Per dur endavant aquest "experiment" musical, la banda de la localitat va estar assajant prèviament, i el dijous anterior al concert tocaren junt al que havia de posar la veu, ficant a prova la seua sincronització.
L'actuació, que també va tindre lloc la setmana passada a Moncada, és un repàs a la discografia del cantautor, que intercal·la anècdotes i dites valencianes entre cada cançó. L'acte es va realitzar sense cap incidència, encara que el Grup d'Acció Valencianista (GAV) havia amenaçat amb rebentar el concert, acusant al Botifarra de "catalanista" i de "renegar de la cultura i la identitat valenciana". Finalment, la campanya de pressió, també en la xarxa, no va tindre més trascendència.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Restaurantes en Valencia

Los mejores restaurantes en Valencia

Descubre los mejores restaurantes de tu zona: Gandía, Torrent, Sagunt... y disfruta de la cocina valenciana.
Todos los restaurantes de Valencia

 

Heráldica

Los mejores restaurantes en Valencia

¿Conoces la historia y los orígenes de tu apellido? Visita nuestro canal de Heráldica y descarga tu lámina. Si no encuentras tu apellido, pídelo gratis.

 
Enlaces recomendados: Premios Cine