01 de octubre de 2013
01.10.2013

El Cicle de Concerts de Presentació de Discos en Valencià de la Politècnica reuneix dotze grups

Els campus de la UPV de
Vera, Gandia i Alcoi acolliran
sis audicions amb dos bandes cadascuna fins al 14 de novembre

01.10.2013 | 00:00

?
La Universitat Politècnica de València (UPV), a través del Servei de Promoció i Normalització Lingüística, ha organitzat el II Cicle de concerts de presentació de discos en valencià per tal de promoure la música enla nostra llengua i oferir un espai als grups musicals per a presentar els seus discos.
El cicle de concerts de presentació de discos en valencià a la UPV és el fruit de la segona edició de la campanya Presenta el teu disc en valencià a la UPV, que es va realitzar entre maig i juliol, a la qual es van presentar 16 sol·licituds de grups i cantants, amb propostes molt diverses i atractives. A més, també té en compte l'antecedent del cicle anterior, amb vuit concerts.
El campus de Vera acull el 3 d'octubre; Badok i Pepet i Marieta, el 17 d'octubre, i Pellikana i Sant Gatxo, el dimecres 30 d'octubre.
Al campus d'Alcoi actuaran els grups Indefinits i La Caixa de Gel, el 3 d'octubre. I al campus de Gandia (a l'Aula Magna), el cantautor Bertomeu i el grup Mox, el 14 de novembre.
Tots els concerts són a les 19 h (excepte el d'Alcoi, que és a les 20 h). L'entrada és gratuïta.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Restaurantes en Valencia

Los mejores restaurantes en Valencia

Descubre los mejores restaurantes de tu zona: Gandía, Torrent, Sagunt... y disfruta de la cocina valenciana.
Todos los restaurantes de Valencia

 

Heráldica

Los mejores restaurantes en Valencia

¿Conoces la historia y los orígenes de tu apellido? Visita nuestro canal de Heráldica y descarga tu lámina. Si no encuentras tu apellido, pídelo gratis.