01 de octubre de 2013
01.10.2013

Jugar en valencià

L'Avivajoc de Benicarló ofereix el dissabte 5 a grans i menuts gaudir amb passatemps que incorporen la llengua pròpia

01.10.2013 | 09:08

Benicarló jugarà en valencià el proper dissabte 5 d'octubre. La localitat del Baix Maestrat ha organitzat Avivajoc, la Festa del Joc i del Joguet en valencià, una iniciativa que pretén que els més menuts puguen divertir-se i que els pares i mares coneguen els jocs que incorporen la nostra llengua i maneres de divertir-se amb els seus fills. Tot, amb la intenció de promocionar els jocs en valencià com a motor de transmissió de la cultura, les tradicions i els costums.
Grans, joves i menuts jugaran a tot tipus de jocs, des dels més tradicionals com ara jocs de falda, balls i cançons fins als més moderns, com l'IconGame, un joc de memòria que s'estrenarà a Benicarló i que ensenya, a través del valencià, vocabulari bàsic d'anglés als més menuts.
Avivajoc oferirà tallers per a mares, pares i xiquets, jocs tradicionals a càrrec de la gent gran, contacontes i xarrades.El concert del cantacançons Dani Miquel tancarà la jornada.
La programació es repartirà en tres espais diferents: la plaça de Sant Bartomeu, l'Edifici Gòtic i el carrer Major. Al carrer Major es realitzaran els tallers per a xiquets, que comptaran amb la col·laboració dels membres del Club de Gent Gran de Benicarló i dels joves que participen en el programa Generacció. L'Edifici Gòtic acollirà precisament la presentació oficial de l'IconGame.El seu creador, el benicarlando Manu Palau, serà l'encarregat d'explicar de primera mà com funciona aquest joc. També a l'Edifici Gòtic tindrà lloc un taller per a pares i mares per ensenyar a jugar en família, a càrrec de l'especialista en joc Joan Ortí. La plaça de Sant Bartomeu acollirà els estands de llibres i joguets de les llibreries i establiment de Benicarló.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Restaurantes en Valencia

Los mejores restaurantes en Valencia

Descubre los mejores restaurantes de tu zona: Gandía, Torrent, Sagunt... y disfruta de la cocina valenciana.
Todos los restaurantes de Valencia

 

Heráldica

Los mejores restaurantes en Valencia

¿Conoces la historia y los orígenes de tu apellido? Visita nuestro canal de Heráldica y descarga tu lámina. Si no encuentras tu apellido, pídelo gratis.